Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

SCHRIJFSTER

Jessica van Eeken

CATEGORIE

Koffie Hotspot

GEPLAATST OP:

24 mei 2020

Bocca Coffee in Amsterdam

Bocca Coffee, gelegen in een straat in Amsterdam waar ik niet vaak kom. Maar voor de toekomst weet ik zeker dat ik hier altijd even langs ga.

In de Kerkstraat van Amsterdam vind je Bocca Coffee, de bonen zijn in de wijde omtrek bekend en ook op meerdere locaties te proeven. Ze hebben een eigen branderij in Dronten en beschikken over echte kennis en vakmanschap met betrekking tot het brand en serveer proces. Daarom geven ze ook workshops op verschillende vlakken. Een echte aanrader!

Wanneer je binnen stapt zie en voel je gelijk dat er een ontspannen sfeer hangt. Iedereen zit samen in een prachtige ruimte waar de toonbank in het midden  het meest eruit springt. Je kunt gezellig bijkletsen met vrienden, zelfstandig werken of rustig een boek lezen. Er heerst een internationale sfeer waar iedereen welkom is. Alles is mogelijk op deze fijne locatie. Je besteld je koffie bij de toonbank en krijgt gelijk de mogelijkheid om je eigen maling, boon of smaak te kiezen. Moeilijk als je er voor het eerst bent, maar natuurlijk geven ze graag advies. Ik koos voor “The Blend” zoals ze zelf omschrijven het oogappeltje en de allereerste blend. Een smaakvolle koffie met tonen van karamel. Naast koffie serveren ze ook verschillende lekkernijen, broodjes en smaakvolle thee. Voor ieder wat wils.

Het leuke is, dat ze ook een webshop hebben en je vanuit de winkel natuurlijk ook je geliefde koffie mee naar huis kan nemen. Zowel als bonen of als filtermaling. Heb je geen tijd om er echt plaats te nemen, ga dan voor de Take Away.

Ik hoop dat het reisseizoen snel weer begint, zodat ik weer naar Amsterdam mag afreizen voor een heerlijk kopje Bocca koffie.

By Published On: mei 24th, 2020Categorieën: Hotspot, Koffie0 Reacties on Bocca Coffee Amsterdam

Share This Story, Choose Your Platform!

Leave A Comment