Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

SCHRIJFSTER

Jessica van Eeken

CATEGORIE

Fotografie Samenwerking

GEPLAATST OP:

29 januari 2021

Foto’s, een tastbare herinnering van een waardevol moment

Fotograferen, ik maak het liefst de hele dag door foto’s. Thuis en op reis, ik doe dit met mijn telefoon, fototoestel en mijn instax camera. Foto’s zorgen voor een tastbare herinnering van een waardevol moment. Nu ben ik zelf het type wat het liefst de hele dag door naar deze herinneringen kijkt. Of ze nu aan de muur hangen, in een album verwerkt zitten of decoratief in het interieur zijn verweven. Foto’s horen bij mij.  Bij mij thuis vind je dan ook fotoboeken, instax prints en simpele fotolijstjes gevuld met foto’s.

Toen ik door Fotofabriek gevraagd werd om de retroprints uit te proberen zei ik natuurlijk direct ja. Bij Fotofabriek kun je gemakkelijk Foto’s afdrukken in allerlei vormen en maten en zelfs retroprints. Deze prints geven net een beetje extra aan je gewone foto. Ze hebben de uitstraling van polaroids. De retroprints ontwerp je gemakkelijk via de website met een online editor. Vanaf je camera, telefoon of andere digitale bron download je snel je foto’s. Je kan ze eventueel nog bewerken, of er een decoratie aan toe voegen. Vervolgens sla je het project op en kan je het direct bestellen of er nog even over nadenken. Erg handig wanneer je jonge kinderen hebt die ineens je aandacht vragen.  Ze worden snel geleverd en hebben een echte retro uitstraling. Ze zijn gedrukt op stevig papier, hebben niet al te veel glans en hangen perfect tussen de andere polaroids. Ze hebben dus niet de uitstraling van een normale afgedrukte foto. Daarnaast lijkt er wel een filter of effect aan te zijn toegevoegd. Waardoor de kwaliteit of scherpte van de foto wat afneemt. Dit versterkt het retro gevoel en de uitstraling van een polaroid. Ik was dan ook best tevreden over het resultaat en heb ze direct opgehangen.

Bij Fotofabriek kun je nog veel meer doen met je foto’s dan retroprints ontwerpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van cadeaus met foto’s, postkaarten ontwerpen en natuurlijk kun een Fotoboek Maken 

Wat doe jij het liefst met jouw foto’s?

Share This Story, Choose Your Platform!

Leave A Comment