Enthousiaste (Stads)gids & Fotograaf

Hoi, ik ben Jessica!  Ik heb een grote passie voor cultuur, natuur en fotografie.  Ik sta te popelen om jou mee op pad te nemen, samen wandelen & fietsen langs de mooiste plekken in binnen en buitenland. Daarnaast leg ik het liefst bijzondere herinneringen op foto vast.  Wil jij weten wie ik ben en wat ik allemaal doe, scroll dan vooral verder!

Liefs, Jessica

Mijn blog

Wil je weten waar ik mijn koffie drink?
Welke tips ik heb voor jouw toekomstige vakantie? Of waar ik afgelopen weekend met een groep was? Lees mijn blog.

Over Jessica

Nieuwsgierig naar wie ik ben? Wat leuk!  Hoi, ik ben Jessica. Ik ben een gemotiveerde Stadsgids en Tour Manager, liefdevolle mama, familiemens en een gepassioneerde fotograaf.

Tour Manager

Zoek jij nog een spontane stadsgids voor een uitje ? Of ben jij de Tour Operator die zoekt naar een ervaren Tour Manager?  Ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

Fotograaf

Een lifestyle fotograaf, die met grote liefde herinneringen vastlegt.  Mijn foto’s zijn puur, met natuurlijk licht en spontaan. Ik fotografeer het liefst liefde, gezinnen en familie’s.

LIEVE WOORDEN

Jessica is een uitmuntende gids die uitblinkt door haar beroepsernst en kennis van de bezochte plaatsen . Zij maakt van de reis een echte topper .
Ik zou zeggen , maak kennis met haar want “onbekend” is onbemind . Doe zo verder Jessica

Willy

Vakkennis, rustige aanpak met toch oog voor het afwerken van het voorziene programma, mooi taalgebruik, warme stem.

Lea

Bij deze wil ik u even laten weten dat dit een fantastische reis was op alle gebied. Nooit hadden we zo’n geweldige gids, Jessica.

Ze doet haar job met hart en ziel.

Reizen Lauwers, Reiziger

FIETS TOURS

INKOMEND & UITGAAND Toerisme

WANDELINGEN

LIFESTYLE FOTOGRAAF