Over Mij

Hoi, ik ben Jessica. Ik ben een gemotiveerde Stadsgids, Tour Manager & Fotograaf, liefdevolle mama en familiemens. Ik ben 33 jaar, getrouwd, mama van kleine avonturier Luca (’18) en prachtige dochter Yara(’20) woon in Brandevoort, Helmond. Na het afronden van mijn HBO opleiding toerisme in Breda (2009), ben ik volop aan de slag in het toerisme. Ik heb gewerkt als reisleidster, stadsgids en tour manager voor verschillende Tour Operators op verschillende locaties. Ik heb zelfs op kantoor een aantal winters gewerkt, zodat ik zowel voor als achter de schermen bekend ben met de branche.  Vanaf 2014 heb ik de sprong gewacht en ben ik gestart als zelfstandige. Dit geeft mij de ruimte en vrijheid om zelf te kiezen waar en voor wie ik werk. Hierdoor creëer ik een mooi balans tussen thuis en werk. Alhoewel ik het liefst natuurlijk mijn eigen familie iedere week mee op pad neem!

Mijn passie voor mijn vak is ontstaan tijdens mijn eerste vliegvakantie naar Gran Canaria. De hostess ter plaatse liet mij direct thuis voelen op een, toen nog, onbekend eiland. Hetgeen wat zij voor mij deed, wilde ik ook voor anderen doen:  “mensen zich thuis laten voelen op een nog onbekende bestemming, ze kennis laten maken met de gebruiken en tradities en natuurlijk de leukste plekken laten zien.”  Alles vanaf dat moment op Gran Canaria en de keuzes die ik sindsdien heb gemaakt, hebben een bijdrage geleverd aan de tourmanager en gids die ik vandaag de dag ben.

Daarnaast heb ik een grote liefde voor fotografie. Eigenlijk al mijn gehele leven probeer ik herinneringen vast te leggen in een foto. Een mooi moment vasthouden en tastbaar maken. Nu het toerisme door corona wat stil ligt, richt ik mijn op deze tweede passie en ben ik mezelf aan het trainen tot lifestyle fotograaf. Foto’s maken van echte pure liefde, familie geluk en jonge gezinnen.

Ben jij de volgende die ik mag fotograferen? Of juist mee op pad mag nemen?

Ik kijk er naar uit!

Liefs, Jessica