Over Mij

Hoi, ik ben Jessica. Ik ben een gemotiveerde Stadsgids en Tour Manager, liefdevolle mama en familiemens. Ik ben 32 jaar, getrouwd, mama van kleine avonturier Luca (’18) en prachtige dochter Yara(’20) woon in Brandevoort, Helmond. Na het afronden van mijn HBO opleiding toerisme in Breda (2009), ben ik volop aan de slag in het toerisme. Ik heb gewerkt als reisleidster, stadsgids en tour manager voor verschillende Tour Operators op verschillende locaties. Ik heb zelfs op kantoor een aantal winters gewerkt, zodat ik zowel voor als achter de schermen bekend ben met de branche.  Vanaf 2014 heb ik de sprong gewacht en ben ik gestart als zelfstandige. Dit geeft mij de ruimte en vrijheid om zelf te kiezen waar en voor wie ik werk. Hierdoor creëer ik een mooi balans tussen thuis en werk. Alhoewel ik het liefst natuurlijk mijn eigen familie iedere week mee op pad neem!

Mijn passie voor mijn vak is ontstaan tijdens mijn eerste vliegvakantie naar Gran Canaria. De hostess ter plaatse liet mij direct thuis voelen op een, toen nog, onbekend eiland. Hetgeen wat zij voor mij deed, wilde ik ook voor anderen doen:  “mensen zich thuis laten voelen op een nog onbekende bestemming, ze kennis laten maken met de gebruiken en tradities en natuurlijk de leukste plekken laten zien.”  Alles vanaf dat moment op Gran Canaria en de keuzes die ik sindsdien heb gemaakt, hebben een bijdrage geleverd aan de tourmanager en gids die ik vandaag de dag ben.

Vele vragen mij vaak om advies, wanneer ze op reis gaan. Of dit nu ver weg is of juist dichtbij huis.  Wat is er te doen, te zien, en waar drink ik de lekkerste koffie? Ik beantwoord deze vragen en meer met veel plezier en creëer zelfs, naar wens, een passende stadswandeling, die ik met liefde ook live uitvoer.  Ben jij de volgende waarvoor ik dit mag doen?

Liefs, Jessica